Mygginvasion!!!!! Nu har de anlänt till Mora i stora mängder!!

Efter att ha njutit flera veckor av värmen och inga mygg så har denu invaderat Mora med omnejd. De fullkomligt anfaller om man går ut och är i skuggan. I solen går det något bättre. Men inomhus är det extra varmt och man behöver ha dörrar och fönster öppna, då behövs myggnät.

Så se om ditt hus! Vi levererar varje dag.

Rapport söndag 13.5 i DN!

Pga de stora vattensamlingar som bildats av all snö kommer det att bli en riktigt myggrik sommar. Nu när värmen kommit så kläcks 1000-tals mygglarver. Det verkar vara ovanligt stor mängd stickmyggor. Viss besprutning sker för att bekämpa myggen men det är bara på några få ställen. SÅ VAR BEREDD!

Behöver du en enkel myggdörr av verkligt god kvalitet?

Bugoff finns både 80cm och 90 cm.

De postar vi som stort brev. Passa på att beställa. Vi sänder varje dag så  du har den snabbt i dörren.

För att beställa mät dörrhålet så att du får rätt bredd.

Beställ på info@myggdorren.se eller slå en signal, smsa 070 780 81 00

Ann-Chattrine
myggdörren.se

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera