Dörrar, vilken modell passar dig? Vi har 3 olika typer.

Här de 3 typer vi har.

1.Nätdörren Bug off passar till dörrar med höjden 198-203cm och finns i 80cm eller 90cm bred. Den finn även för 90cm och 240cm lång. Du mäter själva dörrhålet. Bugoff är en kvalitetsdörr som du inte skall förväxla med de nätgardiner du kan köpa i varuhusen. Du fäster den högst upp i dörrhålet med hjälp av en expanderstång som du skruvar ut till exakt längd. Gardinen fäst sedan i kanterna med små klisterbitar med kardborreband på så att den sitter tätt och inga insekter kommer in. Dörren stängs automatiskt med hjälp av magneter och hålls stängd även om det blåser lite. Du passerar lätt även med en bricka i händerna. Vi sänder den i en praktisk kartong som du spar till förvaring när du tar ner den för vintern. Endast 595 kr.  Med posten kostar frakten endast 90kr. bild söderby pf

 

2.Proline, en fast dörr i snygg gedigen aluminiumprofil som man själv kapar till rätt längd, bredd och monterar med stabila hörn och starkt nät av glasfiber, UV beständigt. Den är  max 100cm x 215cm. Dörren fästs med gångjärn i dörrkarmen och svänger åt ett håll. Stänger sig med magneter. Dörren kan lätt lyftas av på vintern. Pris 2075 kr. Frakt tillkommer.

fast dörr

3. Rollo, en dörr  man drar ut som en rullgardin åt sidan ur en aluminiumkassett som 4,5 cm bred. Rollo kapar man själv efter egna mått, max 160 x 220 cm. Den monteras utan att du behöver borra och skruva. Den sitter säkert med hjälp av ett expandersystem. En vacker dörr av mycket hög kvalitet som inte tar upp någon plats. Pris 2180kr. Frakt tillkommer.

På bilden ser vi en Rollo dörr monterad, fördragen med altandörren öppen.

Rollo dörr innifrån.

Rollo dörr innifrån.

Kommentera