Bugoffscreens


Här ser ni Bugoff monterad. Den sitter slät och fin i dörrhålet. Stängs automatiskt med magneter, när man passerat. Stabilt väderbeständigt nät.

Du har väl sett att vi nu även säljer det enkla men perfekta nätdörrar, Buggoff som du lätt sätter i dörrhålet. Förväxla inte detta nät med de billiga när du kan köpa i olika varuhus. Det här nätet sitter stadigt och stänger sig självt när du passerat men hjälp av magneter som sitter fästade på gardinen. Även din hund kan passera och nätet stänger sig.

Nätet sätter du upp med en expanderande stång som du lika lätt tar ner, tar med till stugan eller lägger undan till nästa säsong. Obs att stången skruvas ut- dra inte!

Vi har Bugoff dörrar till  80 cm eller 90 cm breda.  Du mäter själva dörrhålet. De passar till 198 – 203 cm höga dörrar. Naturligtvis kan de kapas om din dörr är lägre.

Priset är otroliga 595 kr och vi sänder dem med posten för 90kr inom Sverige.

OBS! Fraktfrtt under april-maj. Vi bjuder på postens avgift på 90kr.

OBS! Nu har vi även fått in Bug off i 90cm som passar till dörrar 240 cm höga.
Pris 795kr.

Beställ via mail till info@myggdorren.se
Glöm inte ange om du vill ha 80cm eller 90 cm bred.
Namn och adress vart vi ska sända din Bug off.

Vi kontaktar dig via mail och sänder faktura.

 

 

En kommentar till Bugoffscreens

  1. malin skriver:

    Jag har alltid tänkt att så’na där riktiga myggdörrar, som de har i filmer fråna Australien och Western, det skulle man ha. Just det att de är självstängande är praktiskt. Nu har jag prövat Bugoff som är mer som ett draperi, men jättepraktiskt! Jag är positivt överaskad. Det sluter tätt i kanterna och stänger sig självt med magneter i öppningen. Jag kommer att spara myggdörren på vinden när myggen tycker att det blivit för kallt och nästa år blir det Bugoff till fler dörrar.
    Anna

Kommentera