Om oss

Det hela startade med att jag Magnus beställde två myggdörrar 2015 av dåvarande ägaren till myggdörren.se. Kvalitén och funktionen var galet bra, på fem år har vi knappt haft ett enda flygfä inne. Vi har fortfarande kvar samma dörrar så jag kan gå i god för att de håller.

När vänner kom på besök blev de imponerade av myggdörrarna och undrade vart vi köpt dom, där och då förstod jag att bra myggdörrar saknades på den svenska marknaden. När jag 2019 kompletterade med ytterligare en dörr så framkom det att ägaren ville upphöra med verksamheten pga av ålder. Det ledde till att jag tillsammans med två vänner tog över myggdörren.se och driver den idag vid sidan av våra heltidsjobb. Säsongen 2020 blir vår första riktiga säsong att förse Sverige och övriga Skandinavien med myggdörrar som verkligen fungerar.

Myggdörren.se drivs av företaget Tropose AB, 556412-9715 och vi har försäljningsrätten av Bugg Off instant screen i Skandinavien.

Vi på myggdörren.se

Magnus
Bor strax utanför Norrköping och det är mig du huvudsakligen har kontakt med när du kontaktar oss. Jag ansvarar för lagret och ser till att din myggdörr packas och skickas iväg.

Martin
Bor i Norrköping och är marknadsansvarig.

Peter
Tidigare Stockholmare som nu bor på en hästgård i Blekinge.
Sköter kontakterna med tillverkaren av myggdörren i USA.

Kontakt

Har du några frågor tveka inte att kontakta oss via mail på info@myggdorren.se
Vi svarar inom några timmar alla dagar i veckan!